Den secrect bag Pipa Middleton s & Jennifer Aniston betagende tal: Pilates

Multi Brug Super Berry

Havtorn Berry - Anti Aging, Healing, Vitamin Super Berry

Hippophae rhamnoides - Havtorn Berry

Crows hovedsageligt i Kina, Rusland, Skandinavien og Nordeuropa

Det har været brugt i århundreder i Europa og Asien. For nylig har det tiltrukket sig betydelig opmærksomhed fra forskere rundt om i verden, herunder Nordamerika, først og fremmest for sin ernæringsmæssige og medicinske værdi.

Havtorn bær er multi agtede, spiselige og nærende, men sure og astringerende at spise rå, kan det være matslebet at reducere astringens og / eller blandet som en juice med sødere stoffer såsom æble eller druesaft.

Når bærrene er presset, det resulterende Havtorn saft deles i tre lag: på toppen er en tyk, orange creme, i midten, et lag indeholdende havtorn karakteristiske høje indhold af mættede og flerumættede fedtstoffer, er og det nederste lag sediment og juice. Indeholdende fedtkilder gældende for kosmetiske formål, kan de øvre to lag blive bearbejdet til hudcremer og linimenter, hvorimod det nederste lag kan bruges til spiselige produkter som sirup.

Bio-aktive stoffer i olien fra frøet og papirmasseindustrien bliver anvendes i en række af dermatologiske applikationer, blandt dem anti-aging ansigtscremer og lotioner og (siden ekstrakten synes at absorbere UV-stråler) i Sun Care produkter. Havtorn ekstrakter faktisk kan forbedre metabolismen og retard hud modning, og dermed bremse aldringsprocessen, det fremmer celle regenerering af væv, således medvirken i heling af sår, og genoprette hudvæv. mest på grund af virkningerne af de høje niveauer af vitamin A og E.

Sandtorn olien siges at have vist sig effektive i behandlingen af hudtilstande, herunder brandsår, hud sår, kræft, acne og dermatitis af forskellige former.
Den olie har været anvendt af kosmonauter til beskyttelse mod stråling forbrændinger i rummet.

Aktuel forskning viser, at ikke alene det forøge immun aktivitet og sygdomsresistens, men det ødelægger også skadelige frie radikaler, der findes i vores kroppe

Næringsstoffer og potentielle sundhedsmæssige virkninger:

De frugter er rige på carbohydrater, protein, organiske syrer, aminosyrer og vitaminer.
1. Koncentrationen af C-vitamin i havtorn frugt, varierede fra 100 til 300 mg/100 g frugt, er højere end jordbær, kiwi, appelsin, tomat, gulerod, og tjørn
(Bernath og Foldesi 1992; Lu 1992). en gennemsnitligt indhold (695 mg pr. 100 gram) ca 12 gange større end 50 mg vitamin C pr 100 gram fundet i orange at placere sea-havtorn frugt blandt de mest berigede vegetabilske kilder til vitamin C-

2. Sandtorn er også høj i proteinindhold, især globuliner og albuminer, og fedtsyrer, såsom linol-og linolensyre syrer.

3. Vitamin E indhold i havtorn (202,9 mg/100 g frugter) er højere end hvede embryo, saflor, majs, og sojabønne.

Medicinske anvendelser af havtorn er veldokumenteret i Asien og Europa.
De vigtigste farmakologiske funktioner henføres til havtorn olie er:

1.Anti-inflammatorisk
2. Antimikrobiel
3.Pain relief og fremme regenerering af væv.

Havtorn olie er også udråbt som en behandling for:

1.Oral mucositis
2. Endetarmen mucositis
3. Vaginal mucositis
4. Cervikal erosion
5. Stråleskader, forbrændinger, skoldninger
6. Hudsår forårsaget af fejlernæring, og anden hudskader.

Mere end ti forskellige lægemidler er blevet udviklet fra havtorn i Asien og Europa, og fås i forskellige former, såsom væsker, pulvere, plastre, film, pasta, piller, linimenter, stikpiller og aerosoler.
I Europa og Asien, er der talrige produkter fremstillet af havtorn, såsom te fra blade, drikkevarer og marmelade fra frugter, fermenterede produkter fra papirmasse

Referencer:

Sundhed planter (Michael Castelman)
NATÜRLICH Gesund MIT Sanddorn (Weber, Küllemberg)

82 kommentarer til Multi Use Super Berry

Efterlad et svar

Du kan bruge disse HTML-tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Dette websted bruger KeywordLuv . Indtast DitNavn @ YourKeywords i feltet Navn for at drage fordel.