Den secrect bag Pipa Middletons & Jennifer Aniston fantastiske tal: Pilates

Jojoba Oil - Ren, sund hud

edit

Sådan at få en smuk hud og sundt, skinnende hår!

Find ud af om det magiske af jojobaolie

Jojobaolie har mange anvendelsesmuligheder i en bred vifte af industrier. Som en kosmetisk, er det en effektiv sæbe, balsam, fugtighedscreme, og skyllemiddel for huden og hair.It påføres direkte på huden for at blødgøre huden, til at reducere rynker og strækmærker, at lysne og hjælpe med at helbrede ar, og at fremme en sund hovedbund og hår. Det er almindeligt brugt som ingrediens i shampoo, balsam, ansigts-, hånd-og body lotion, neglebånd og negle pleje produkter, baby pleje lotion, cremer og olier, rensemidler, fugtighedscreme, badeolier og sæber, solcremer, og makeup-produkter Jojoba olie svarer til, og blandbar med, sebum, som udskilles af menneskets talgkirtlerne til at smøre og beskytte hud og hår. Når sebum produktion falder på grund af alder, forurenende stoffer eller miljøbelastninger, kan jojobaolie bruges til at replikere sebum olie.

De potentielle terapeutiske anvendelser af jojobaolie omfatter behandling af acne, forkølelsessår, og sådanne hudsygdomme som psoriasis.

Hvad er det unikke ved Jojoba?

1. Tør hud - Jojoba efterligner sebum findes naturligt i den menneskelige hud og kan genopbygge huden, der er blevet tør på grund af alder, vejr, miljø-forurenende stoffer eller understreger. Det danner et lipid lag på huden, der fungerer som en fugtighedscreme, samt gennemtrængende og blive absorberet af det yderste lag af huden.

2. Rynker - Jojoba beskytter hudceller og reducerer rynker. Undersøgelser har vist en mærkbar reduktion af fine linier, selv otte timer efter applikation.

3. Acne og fedtet hud - Jojoba opløser overskydende talg som tilstopper porerne forhindre normal transpiration og forårsager akne. Brugt to gange dagligt efter grundig rengøring huden, kan Jojoba fjerne pletter.

4. Hudafskrabninger - Mindre hudirritationer og skader kan behandles med Jojoba. Det er anti-biotiske og anti-svampe, vil forebygge infektioner fra udviklingslandene i udsatte hudafskrabninger og fremskynde helingsprocessen og samtidig forhindrer arvæv fra formning.

5. Tørt hår og hovedbund - Når talgproduktion falder håret kan blive skør og svag. Jojoba istandsættelse af hårsækkene og skakter for naturlige glans og glans og forhindrer håret ved at blive skør og kedelig. Hvis sebum produktionen er for stor, kan hårsækkene bliver blokeret og hår kan også blive for tør og knuses. Jojoba opløser overskydende talg og tillader porerne til at svede normalt. Det kan også opløse klæbrige rester fra hårprodukter og luftbårne forurenende stoffer.

6. Allergier - Jojoba er naturligvis hypo-allergifremkaldende og en klinisk undersøgelse viste, at kun to ud af halvtreds personer med kendte hudallergi havde nogen reaktion på det. Disse to tilfælde var milde og ryddet op inden for 24 timer.

7. After Sun Care - Jojoba er en fremragende hud rejuvenator til efter længere tids sol kan øge dybe garvning og samtidig forhindre smertefulde forbrændinger.

8. Infant Care - Jojoba er sikkert for alle følsomme hud, inklusive nyfødte. Det er meget nyttigt for "infant akne" og "arp".

9. Ar og strækmærker - Jojoba har vist sig i høj grad at reducere arvæv gør det til et glimrende valg for gravide mødre og dem, der komme fra operationer.

10. Psoriasis - The Ben Gurion Universitetet i Israel har vist sig at være forbløffende helbredende resultaterne af jojoba ansøgning til huden er ramt af psoriasis.

11. Nail Care - Når anvendt neglebånd Jojoba kan styrke og befæste skøre negle.

Forholdsregler

Jojoba olie er en giftig, noncomedogenic (ikke tilstoppe porerne), og allergivenlige stof. Det har været meget anvendt i årtier i kosmetik, uden rapporterede bivirkninger. Hvis jojobaolie er indtaget, er det meste af det udskilles i fæces, med lidt at få fordelt i kroppen.

Bivirkninger

Ingen bivirkninger er forventet med brugen af jojobaolie i de anbefalede mængder, selv om allergiske reaktioner er en sjælden mulighed.

Interaktioner

Siden jojobaolie ikke oxidere eller blive harsk, føjes den til andre olier til at forlænge deres holdbarhed.

Nøglebegreber

Et stof, der indeholder noget, der ville medføre hudorme og bumser til at danne på huden.

Anmeldelser

1. Jeg læste om dette produkt på Makeup Alley hjemmeside, og da det er så billigt jeg tænkte jeg ville give det en hvirvel. Alt, hvad jeg kan sige er, WOW! Jeg er 39 med kombineret hud som har været at bryde ud siden sidst, så jeg havde brug for noget til at berolige min hud ned. Det kan lyde mærkeligt, fordi det er en olie, men dette produkt var ikke årsag mig til at bryde ud! Faktisk skete lige det modsatte. Min hud bogstaveligt drak det i (ingen olierester), og om morgenen, var mit ansigt blød og meget klarere. Jeg bruger det efter udrensning om natten (med renhed gjort enkel), og det virker vidundere. Dette er et fantastisk køb for alle med let forværret hud. Prøv det, kan du blive glædeligt overrasket!

2. Jeg har kæmpet breakouts i årtier. Jeg har følsomme, acne udsat, combo, tyk hud. Jeg ville aldrig drømme om at lægge olie på mit ansigt regelmæssigt. Jeg er meget tilfreds med resultaterne. 2 dråber efter rensning har været det bedste for mit ansigt. Det betyder ikke tilstopper mine porer på alle. Det formodes at være den tætteste olie match til vores naturlige hudfedt. Det ser ud til at rydder de eksisterende acne. Olien virker på mit hår for at slippe af fly-a-måder og krus. Jeg bruger det på min datters hår og hud (og hun har følsom normal til tør hud). Jeg bruger til baby massage også. Det er så let.

180 kommentarer til Jojoba Oil - Ren, sund hud

Efterlad et svar

Du kan bruge disse HTML-tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Dette websted bruger KeywordLuv . Indtast DitNavn @ YourKeywords i feltet Navn for at drage fordel.